DAF XF- EURO6

Gebouwd voor de lange afstand


DAF introduceert de nieuwe XF. De nieuwe maatstaf voor het transport over de lange afstand.
Ontwikkeld voor maximale transport efficiency.  Met een compleet nieuw ontwikkelde 12,9 liter PACCAR MX-13 motor voor Euro 6.
Een volledig nieuw chassis.  Een nieuw en aantrekkelijk exterieurdesign.  En met een vernieuwd interieur.
DAF introduceert de beste XF ooit, voor ondernemer én chauffeur.

DESIGN ONTMOET FUNCTIONALITEIT
STIJLVOL De prominente en stijlvolle grille met aluminium accenten en de fraaie koplampen geven de nieuwe XF een krachtige en elegante uitstraling.
DOORDACHT Spoilers en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Aerodynamisch spatborden met geïntegreerd knipperlicht, goed zichtbaar voor fietsers en voetgangers voor extra veiligheid.
ROBUUST Schadevrij rijden betekent lagere kosten en geen ongepland oponthoud.  De nieuwe, gegalvaniseerde stalen bumper kan tegen een stootje.  De covers van de nieuwe koplampen zijn in onbreekbaar Lexan.
EFFICIËNT De nieuwe dakspoiler voor de Space Cab is heel eenvoudig door de chauffeur te verstellen, terwijl hij naast de truck staat.

RUIMTE IN OVERVLOED
RUIM De werk- en leefruimte van 12.6 m³ en stahoogte van 2.25 m in de Super Space Cab zijn ongeëvenaard.  Toonaangevend is ook de opbergruimte.

AANGENAAM Het nieuwe interieurdesign heeft een warme uitstraling en is bovenal erg praktisch en gemakkelijk te onderhouden.

COMFORTABEL Gemakkelijke instap, nieuwste generatie stoelen bieden een uitstekend zitcomfort. Het onderbed heeft een lengte van maar liefst 2.20 m.

 

Download brochure XF

 

Chauffeursinstructies

 

 

Rijdt u in een DAF XF Euro 6?  Bekijk dan nu de instructievideo's op het DAF YouTube kanaal.

Bekijk de afspeellijst NL

 

Instructions videos FR