Nieuws


Terug

Start verhuis nieuwe site te Bornem

Volg de verhuis naar de nieuwe site, Rijksweg 64 -2880 Bornem, op de voet.

 

Het is zover. We zijn gestart met de verhuis naar onze nieuwe site op de Rijksweg 64 te Bornem. We houden je op de hoogte welke afdelingen al op het nieuwe adres te vinden zijn.

Vanaf maandag 11/06/2018 zijn de medewerkers van boekhouding, HR, aftersales en logistiek verkoop DAF en Fiat Professional aan de slag op het nieuwe adres.

Later deze week volgt de verkoop afdeling en gaat onze showroom open. Vooraleer de showroom in gebruik kan genomen worden krijgt de polybeton nog een laatste behandeling en dan kunnen de trucks de showroom binnenrijden. Als alles volgens plan verloopt kan u de showroom en ons verkoopteam bezoeken vanaf donderdag 14/06/2018.  

Aangezien de buitenaanleg (parking en groenzones) nog niet volledig zijn afgewerkt zullen we met tijdelijke signalisatie aangeven waar er kan geparkeerd worden. Onze excuses alvast voor nog eventuele ongemakken gedurende de eerst volgende weken.  Er wordt hard gewerkt om alles verder af te werken.

De werkplaats, partsafdeling, verkoop en verhuur blijft dus nog werkzaam op het alom gekende adres : Puursesteenweg 317 - Bornem.  

De verhuis zal in verschillende fases verlopen en we trachten jullie zo goed mogelijk te informeren. 

Wij blijven bereikbaar op het bekende telefoonnummer 03/889.39.68